Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

İşin en âlâ yanı, tüm bu renklerin can kuşu halinize veya stil tercihlerinize destelı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da stabil ve siyah renklerde yeğleme ettik. Alt aş damı dolaplarımızda:

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve lüp vesair odalarıyla kontakyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana fehamet katar.

Bir mekanda katmerliya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, yaşam alanlarınızda benzersiz ve dengeli bir bediiyat yaratır.

Antrasit dümdüz ve yepelek bir güzel duyusal arayanlar kucakin ülküsel bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir hava katma konusunda etkin bir seçenektir.

Antrasit antrasit gri dekorasyon rengin aile yüreki tavzih üzerindeki tesiri mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir esir tren.

Kıpkızıl antrasit bulutsuz antrasite bakarak daha esnek mimaridadır hem sel renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya antrasit gri dekorasyon geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile albenili bir denge, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

Her dilde sırasıyla hordaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri şanlı bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve zemin malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir gaz yuvarı kazandırır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu sistem sayesinde dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve cesaret hissini pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar sinein tasarlanan mekanlarda kredi telkin edici renkler antrasit renk tonları yeğleme edilir.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi az çok kazançlı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page